У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України назвали мінімальну і максимальну суму виплати допомоги, яку можуть отримувати громадяни по безробіттю.

Згідно з інформацією, загальна тривалість виплати допомоги по безробіттю не може перевищувати 360 календарних днів, а для осіб передпенсійного віку - 720 календарних днів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Мінекономрозвитку України.

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Максимальний розмір допомоги по безробіттю на сьогодні становить 8408 грн. Це дорівнює чотирьом прожитковим мінімумам для працездатних осіб.

Розмір мінімальної виплати допомоги по безробіттю в Україні, що виплачується застрахованим особам залежно від страхового стажу та заробітної плати, становить 1800 грн, а особам, виплати яким призначаються без урахування страхового стажу та заробітної плати - 1000 грн (на період дії карантину плюс 30 календарних днів після його закінчення).

Варто також нагадати нашим читачам, що обмінний курс протягом 2021 року в середньому складе 29,1 гривень за долар, на кінець року – 28,8 гривень. Як видно, курсові очікування відомства трохи покращилися. Такі очікування Мінекономіки заклало в проєкт "Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2021 – 2023 роки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Медведчук заявив, що влада зайнята гральним бізнесом, поки прості українці недоїдають.

Як повідомляв Знай.uа, на Франківщині замість лісу почали красти гравій - вивозять вантажівками.

Знай.uа писав, прокуратура звернулася до Нацполіції щодо корупційної схеми з сірчаною кислотою за участю Мінекономіки.