Під час візиту в Херсонську область, президент України Володимир Зеленський спробував себе в новій ролі. Президент, бізнесмен і шоумен успішно освоїв для себе нову професію листоноші. Зеленський особисто доставив посилки жителям одного з сіл в Херсонській області. Про це заявила керівник прес-служби офісу Президента Юлія Мендель і опублікувала відповідне відео.

Така ініціатива Зеленського була викликана не бажанням змінити місце роботи, а демонстрацією нової системи Укрпошти. Тепер з її допомогою можна отримувати не тільки листи і пенсії, а й ліки. Пенсіонери тепер зможуть отримувати всі необхідні ліки безпосередньо додому. Це особливо зручно для жителів сіл, оскільки в більшості населених пунктів подібного роду аптеки відсутні.

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський доставив пошту у село Херсонщини, перевіривши сам, як працює нова система, коли пенсії, ліки та пошту доставляють до будинків. Укрпошта, хай завжди буде якісно!

Geplaatst door Iuliia Mendel op Donderdag 20 augustus 2020

Не скрізь є навіть фельдшерські пункти, тому доводиться їздити в обласний центр або райцентр, що для літньої людини – проблематично.
Пенсіонерки, яким доставив посилку Зеленський, заявили, що ліки отримали досить швидко.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

З моменту замовлення пройшло всього 2 або 3 дні. Також вони заявили, що це дійсно дуже зручно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Будуть дві області-Мінська і Могилевська": Жириновський посперечався на ящик пива, що Білорусь увійде до складу Росії.

Як повідомляв Знай.ua, "Доведеться нести відповідальність", - опальний Лукашенко кинувся погрожувати Зеленському.

Знай.ua писав, ковід в Україні змусив низку областей готувати нові ліжка-цифри погіршуються.