Основний діагноз в російського опозиційного політика Олексія Навального - це порушення вуглеводного балансу і подальше падіння рівня цукру в крові. Таку заяву зробив головний лікар Омської лікарні №1, куди екстрено госпіталізували політика.

Читайте Знай в Google News!

"Основний діагноз у Навального - порушення вуглеводного балансу і подальше падіння рівня цукру в крові, розповів головлікар Омської лікарні №1. Він ще раз заявив: в крові політика не знайдені отрути, а також оксибутират і барбітурат.", - йдеться у повідомленні Телеграм-каналу "Лента дна".

Олексій Навальний, фото: facebook.com/navalny
Олексій Навальний, фото: facebook.com/navalny

Також головлікар омської лікарні повідомив, що "небезпечна речовина", про яку заявляли в ФБК, знайдена на шкірі або одязі Навального, це "промислова хімія". Зі слів медика "виявлена на шкірі і одязі Навального хімречовина є складовим пластикового стакана".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також зазначається, що дружині і брату опозиціонера Олексія Навального не повідомляли діагноз політика всупереч заяві керівництва омської лікарні. Про це заявила його прессекретар Кіра Ярмиш.

"Юлі і Олегу Навальним не повідомляли діагноз Олексія всупереч заяві лікарів. Те, що їм розповіли, - це набір симптомів, який може бути інтерпретований по-різному. Причину стану Олексія лікарі як і раніше не можуть встановити", - написала вона у твіттері. Кіра Ярмиш

Скріншот: twitter.com/Kira_Yarmysh
Скріншот: twitter.com/Kira_Yarmysh

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відео показало, хто приніс Навальному той самий чай.

Як повідомляв Знай.ua, зірка Pussy Riot допоможе вивезти Навального з Росії.

Також Знай.ua писав, що лікуючий лікар Навального поділився невтішним прогнозом.