Державний банк ПриватБанк звинуватили у відмові повертати гроші за авіаквитки. І клієнта відправляли то на гарячу лінію, то до керуючої, якої не було на місці. Незадоволений відгук Українка залишила на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

Банк не повертає гроші за квитки. Чекає закінчення карантину! На яких підставах?

" 03.03.2020 року прибрела квитки в системі Приват24 на наступні рейси авіакомпанії Onur Air • * 8Q289, Одеса-Стамбул, виліт 01.09.2020-2 квитки; • 8q288, Стамбул – Одеса, виліт 05.09.2020-2 квитки. 26.06.2020 року, я отримала повідомлення від авіакомпанії про скасування рейсів. Авіакомпанія запропонувала зробити заміну дати вильоту або повернути грошові кошти. Я вибрала повернення. 06.07.2020 року в системі Приват24 я оформила заявку на повернення квитків", - розповіла клієнтка.

У Приватбанку їй відповіли тільки через місяць. Повідомлення такого змісту:

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Шановний клієнт, Добрий день. Інформуємо Вас про те, що у зв'язку з обмеженнями, викликаними спалахом вірусу Covid-19, повернення коштів буде проведено після завершення карантину" при цьому Приватбанк не дає посилання на нормативно-правові акти, які дозволяють їм безвідсотково користуватися моїми грошима. Приватбанк, поясніть будь ласка, що це за СВИНСТВО і коли ви повернете мені гроші?",- дивується жінка.

У прес-службі Приватбанку тільки відповіли, що її питання вже розглядають фахівці і прагнуть вирішити його в найкоротший термін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українцям, які відмовилися від Туреччини і Єгипту ПриватБанк заплатить подвійний "бонус".

Як повідомляв Знай. ua, Нова Пошта і ПриватБанк припинили "існування", українцям радять приготуватися.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк звинуватили в Залізному цинізмі до клієнтів.