Ексглава Міністерства охорони Здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook опублікувала великий пост, присвячений такому продукту, як кефір. Колишня глава МОЗ вирішила нагадати українцям про повний список того, чим може бути корисний кефір.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Уляни Супрун у мережі Facebook.

Уляна Супрун, фото:Радіо Свобода
Уляна Супрун, фото:Радіо Свобода

"Його п'ють коли хочуть схуднути або почати здоровіше харчуватися, а також змащують на шкіру після опіку, отриманого на сонці. Йдеться про кефір. Це дійсно унікальний продукт, корисний для здоров'я. Тому якщо його ще немає у вашому раціоні, нижче наведемо кілька аргументів, які змусять вас його полюбити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У чому саме користь кефіру, чи можна його пити, якщо у вас лактозна недостатність, і як взаємодія мікроорганізмів впливає на властивості кефіру. У кефірі міститься до 50 різних видів молочнокислих бактерій, оцтовокислих бактерій, а також дріжджі. Для порівняння - в створенні йогурту беруть участь тільки термофільний стрептокок і болгарська паличка.

В процесі виготовлення і зберігання кефіру переважання різних груп мікроорганізмів змінюється. В результаті вони налагоджують ідеальну взаємодію між собою, що сприяє підвищенню їх стресостійкості і життєздатності. Все це впливає на властивості кефіру і його користь для здоров'я.", - пише Уляна Супрун.

Публікація Уляни Супрун, скріншот: Facebook
Публікація Уляни Супрун, скріншот: Facebook

Публікація Уляни Супрун, скріншот: Facebook
Публікація Уляни Супрун, скріншот: Facebook

Публікація Уляни Супрун, скріншот: Facebook
Публікація Уляни Супрун, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що в Україні в обов'язковому порядку переглядатимуть тарифи на медичні послуги. Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час онлайн-брифінгу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Супрун розповіла про цілющі властивості меду: топ унікальних особливостей "дару бджіл".

Як повідомляв Знай.uа, китайський вірус відкрив "тихе" полювання на львів'ян - "Cимптомів немає, але легені палають".

Знай.uа писав, Супрун нагадала про методи захисту від вірусу, однієї маски недостатньо: цей список убезпечить вас і рідних.