B2B Jewelry обдурили 600 тис українців на 250 млн доларів: СБУ викрила "піраміду"

Служба безпеки України викрила велику фінансову "піраміду", організатори якої обдурили понад 600 тисяч українців і привласнили собі понад $250 млн. Згідно з фотографіями, викладеними СБУ на сайті 27 серпня, йдеться про проект B2B Jewelry.

піраміда B2B Jewelry, фото СБУ
піраміда B2B Jewelry, фото СБУ

Карантинна школа з 1 вересня: нові правила МОЗ і що "приховують" від батьків

В Україні станом на останні дні серпня 2020 року коронавірусною інфекцією захворіло понад 7300 дітей. Національна служба здоров'я повідомляє, що за весь час станом на 25 серпня з підозрою на COVID-19 госпіталізовано 2084 дитини.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Навчання у школі, фото: pixabay.com
Навчання у школі, фото: pixabay.com

Черговий перерахунок зарплат в Україні: хто отримає додаткові 1300 гривень

Заробітні плати вчителів будуть перераховані з 1 вересня 2020 р. Подібне підвищення тарифних розрядів посприяє збільшенню заробітної плати вчителів на 6%. Вчителі зможуть мати від 10-го до 14-го розряду.

Ван Дамм влаштував бійку в Києві посеред вулиці

Стало відомо про те, що всесвітньо відомий актор Ван Дамм влаштував розбірки в київських Бортничах. Таким чином, компанія Netflix знімає в Києві комедійний бойовик "The Last Mercenary" з Ван Даммом.

Жан Клод Ван Дамм, фото: Instagram
Жан Клод Ван Дамм, фото: Instagram

Суд заарештував завод Порошенка в Києві

Завод експрезидента України Петра Порошенка був заарештований. Так, під арешт потрапила повністю вся нерухомість, а також 94 відсотки акцій заводу. Порошенко був власником заводу "Кузня на Рибальському" в 2018 році.

Петро Порошенко, фото: Апостроф
Петро Порошенко, фото: Апостроф

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше