Українці отримають "золоті" платіжки за газ восени

НАК Нафтогаз опублікував нові розцінки на газ для населення. У зв'язку з цим українцям доведеться віддати на 45% більше, ніж минулого місяця. Нова ціна діятиме у вересні 2020 року. Про ці зміни повідомила пресслужба Нафтогазу на офіційному сайті компанії.

Читайте Знай в Google News!

Лисий з "Кварталу 95" знайшов заміну хворій на коронавірус Кравець

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Перед початком чергових зйомок нових випусків "Вечірнього Кварталу" — Олена Кравець здала тест на COVID-19, який показав позитивний результат. Про подробиці розповів її колега, комік Євген Кошовий. Він повідомив, що це сталося за кілька днів до зйомок, тому в найближчих ефірах Олена не з'явиться.

Олена Кравець та Євген Кошовий, кадр з відео
Олена Кравець та Євген Кошовий, кадр з відео

Зеленський втрутився в гру та нарвався на гнів уболівальників: "Ганьбить наш Кривбас!"

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 27 серпня, приїхав з делегацією на матч попереднього раунду Кубка України між Кривбасом і Черкащиною. Однак, вболівальників не сильно вразила присутність глави держави.

Зеленський на футбольному полі, скріншот з відео
Зеленський на футбольному полі, скріншот з відео

"Зайчики в ряд": під Харковом затримали тих, хто стріляв в автобус з людьми

Стало відомо, що групу молодих людей, підозрюваних у нападі та обстрілі автобуса у Харківській області затримали співробітники поліції. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

обстріл автобуса під Харковом, фото з Facebook
обстріл автобуса під Харковом, фото з Facebook

Після смерті сина Павлик продовжує гастролювати, а дружина зізналася: "Все трапляється вчасно"

54-річний виконавець і Народний артист України Віктор Павлік продовжує гастрольний тур містами України. Його дружина, також виступає його концертним директором, в соціальній мережі Instagram опублікувала чергову їх спільну фотографію. Катерина Репяхова на знімку позує з Павликом на Одеському морському вокзалі.