авто Гео Лероса, скріншот з відео
авто Гео Лероса, скріншот з відео

Гео Лерос застав у дворі свій палаючий автомобіль

У п'ятницю, 28 серпня, стало відомо про те, що народний депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Гео Лерос заявив про підпал свого автомобіля. Про це політик написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Трудові книжки, скріншот: YouTube
Трудові книжки, скріншот: YouTube

Щоб стаж не згризла собака - електронну трудову книжку може зробити собі кожен

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Україні дані про трудовий стаж можна зберігати не тільки в традиційній паперовій трудовій книжці. Держава все активніше просувається в цифрову еру, тому тепер доступним став і сервіс електронної трудової книжки. Завдяки йому інформація зберігається централізовано, без ризику її втрати, а всі розрахунки і подання робляться автоматично.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Українцям слід чекати на жорсткий карантин? Прем'єр Шмигаль дав чітку відповідь

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив, що країна не повертатиметься до повного локдауну (закриття установ, підприємств і організацій) навіть у разі настання так званої "другої хвилі" захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19. Замість цього влада планує обмежитися заходами адаптивного карантину.

Авто з США, скріншот: YouTube
Авто з США, скріншот: YouTube

МВС прийняло рішення про вживані авто з США: чи повторять долю євроблях?

В Україні не заборонятимуть покупку старих іномарок, які в основному імпортують з США. Про це йдеться в доопрацьованому проєкті постанови Уряду про реєстрацію авто, який опубліковано на сайті МВС.

Горіховий Спас: джерело: YouTube
Горіховий Спас: джерело: YouTube

Горіховий спас 2020: чого не можна робити, а що обов'язково потрібно зробити в свято

Серпень - місяць відразу ж трьох Спасів. Саме на останній місяць літа припадають найпопулярніші церковні свята всього сезону. Православні зустрічають Медовий, Яблучний і Горіховий Спас. Всі ці три свята мають спільні традиції, коріння та історію, але все ж значно відрізняються один від одного. Ми розповімо про те, що таке Горіховий Спас, коли він відзначається, які його традиції і звичайно ж, - розповімо про те, що потрібно робити в свято, а що – категорично не можна.