Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube

На українців чекає доплата до пенсії, в уряді роз'яснили, кому "танцювати"

Міністерство соціальної політики запропонувало нову ініціативу, яка допоможе підвищити якість життя пенсіонерів. Зокрема, чиновники розглядають можливість введення обов'язкової доплати для пенсіонерів, які досягли віку 75 і 80 років. Дана ініціатива може вступити в законну силу вже з 1 березня 2020 року.

У Берліні намагалися спалити будівлю Бундеста, фото: bz-berlin.deга
У Берліні намагалися спалити будівлю Бундеста, фото: bz-berlin.deга

Оскаженілі протестувальники з боєм проривалися до будівлі парламенту-поліція не стримувалася

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Берліні акції так званих ковід-дисидентів - людей, які відмовляються визнавати реальність пандемії коронавірусної хвороби COVID — 19 і вимагають скасування карантинних заходів - переросли на сутички з поліцією. Протестувальники намагалися брати штурмом будівлю Бундестагу (Рейхстагу) - Німецького федерального парламенту, проте правоохоронці утримували об'єкт.

Олександр Лукашенко, скріншот відео
Олександр Лукашенко, скріншот відео

У Лукашенка переклали відповідальність за "величезний збиток" на Україну

У МЗС Республіки Білорусь у відповідь на запит російського інформагентства дали офіційний коментар щодо стану міжнародних зв'язків між власне Білоруссю та Україною. Як стверджує офіційний Мінськ, Україна демонструє відсутність свободи у зовнішніх справах і несе повну відповідальність за своє втручання у справи республіки, а також за наслідки своїх дій.

Фонтан, скріншот: YouTube
Фонтан, скріншот: YouTube

У Порошенка "відсвяткували" річницю Іловайської трагедії відкриттям музичного фонтану

Компанія "Roshen", що належить експрезиденту України Петру Порошенку, відкрила в Києві у своєму публічному просторі музичний фонтан. Однак, як звернули увагу журналісти, день для відкриття було обрано трагічну для новітньої історії України дату — 29 травня, день Іловайської трагедії.

Донбас, скріншот: YouTube
Донбас, скріншот: YouTube

Путінські посіпаки двічі за добу порушили перемир'я

За останню добу терористи "Л/ДНР" двічі порушили встановлений на сході України режим припинення вогню. Воїни Збройних сил України до заходів у відповідь не вдавалися, жертв і постраждалих від ворожих нападів немає. Українські військові продовжують контролювати ситуацію.