Державний банк ПриватБанк звинуватили в тому, що вони дискримінують жителів Донбасу і вимагають надати документи, які клієнт і так вже подавав в банк. Незадоволений відгук клієнт залишив на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

Отримати листа:

"Повідомляємо, що клієнтам, які мають паспорт громадянина України з реєстрацією місця проживання на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, необхідно підтвердити в банку фактичне (поточне) місце проживання/перебування на підконтрольній Україні території для подальшого здійснення валютних операцій: SWIFT-платежів, термінових грошових переказів, поповнення валютних рахунків тощо.

У зв'язку з чим кілька питань:
1. ПриватБанк вважає що м. Авдіївка не є підконтрольною територією? Якщо що, то Відділення ПриватБанку цілком собі працює в місті моєї прописки.
2. Я вже надавав дані підтверджують моє перебування в Києві в тому числі довідку переселенця яка згідно постанова Кабміну є безстроковою. Приватбанк втратив надану конфідеціальну інформацію? Або кому то в ПриватБанку просто нудно і в зв'язку з цим мені треба йти витрачати годину свого часу в черзі?",- пише клієнт.

Українець зазначив, що ПриватБанк і так програє за тарифами конкурентам, а такими діями підштовхує бажання перенести 5% використовуваних функцій в інші більш лояльні банки.

Інший клієнт залишив відгук з аналогічним повідомленням. За його словами, банк займається дискримінацією жителів Луганська і надіслав листа з необхідністю прийти в банк для надання документів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"прийшов лист з Привату про необхідність з'явитися в банк і надати документи, що проживаю на території України. Я живу в Туреччині вже рік, є вид на проживання, надати документи онлайн мені відмовляють ... Чому щоб користуватися вашим недобанком, я повинен летіти в Україну? Або банк мені оплатить переліт? Змінив банк, благо колишній топ менеджмент створив свій банк в тому вигляді в яким він повинен бути. Удачі в дискримінації", - написав клієнт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ПриватБанк розсилає українцям в умовах карантину "листи щастя", пропонують бути бомжем або переселенцем.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк блокує рахунки, українці залишилися без зарплат і відпускних.

Також Знай. ua писав, що українці стали частіше скаржитися на ПриватБанк, блокує рахунки і затягує платежі.