Дмитро Разумков повідомив про вірус в Раді та справжній "лист Фокіна"

Після офіційного старту четвертої сесії Верховної Ради ІХ скликання та кількох годин першого у вересні пленарного засідання в кулуарах Парламенту відбувся брифінг Дмитра Разумкова. Голова Верховної Ради повідомив про ймовірність впровадження додаткових карантинних норм в Парламенті та прокоментував гучну критику з боку прем'єр-міністра України 1990 – 1992 рр Вітольда Фокіна.

"Антонов" випустив перший серійний літак Ан-178 без російських деталей

Державне авіабудівне підприємство "Антонов" випустило планер першого серійного транспортного літака Ан-178 без використання у його будівництві російських деталей.

Літак заводу "Антонов", скріншот з відео
Літак заводу "Антонов", скріншот з відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Школярам можуть подарувати позапланові канікули і справа зовсім не в епідемії

Українським школярам можливо влаштують позапланові канікули. Це відбудеться під час місцевих виборів, які заплановані на 25 жовтня. Відповідну заяву зробив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

школярі, скріншот з відео
школярі, скріншот з відео

Українців змушують повернути субсидії: хто не отримає знижку і у кого віднімуть останнє

Деяким українцям можуть припинити виплати субсидій. Якщо громадянин не мав право на субсидію, але користувався нею, то гроші доведеться повернути. Наразі відомство проводить додаткові перевірки.

Субсидія в Україні, скріншот: YouTube
Субсидія в Україні, скріншот: YouTube

Студентів покарають за плагіат у курсових та дисертаціях: загрожують штрафи

В Україні депутати мають намір ввести покарання за покупку курсових робіт і дисертацій. За статистикою третина всіх таких робіт містить плагіат.

У Верховній Раді зареєстрували відповідний законопроєкт, автори якого пропонують ввести штрафи за продаж і купівлю курсових робіт і дисертацій.

Студенти, фото: Getty Images
Студенти, фото: Getty Images