У День знань, 1 вересня, біля Кабміну напівголі дівчата влаштували дискотеку в знак протесту проти закриття нічних клубів через коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

У незвичайній акції взяли участь працівники ресторанів і клубів, активісти, а також кілька популярних столичних діджеїв. Про це інформує PavlovskyNEWS.

Мета заходу - привернути увагу влади до проблеми. Річ у тому, що зараз у Києві ресторани та нічні клуби повинні, згідно з правилами карантину, працювати до 23:00. Якщо вони будуть працювати пізніше, то їх оштрафують.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Учасники акції виступають за те, щоб столичні клуби й ресторани працювали всю ніч.

Організатори заходу заявили, що зазнали великих збитків через карантин, тому хочуть, щоб їх повністю або частково звільнили від податків або ж виплатили компенсації.

Така своєрідна вечірка планувалась до 23:00. Однак, рейв, який лаштували під стінами Кабміну працівники нічних ресторанів і клубів, сподобався киянам і вони завзято його підтримали й продовжили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, біля будівлі Офісу президента України в Києві виявили "бойову гранату"

Як повідомляв портал Знай.ua, українці висміяли нову рекламу Ігоря Смешка на радянських руїнах

Також Знай.ua писав, Дмитро Разумков повідомив про вірус в Раді та справжній "лист Фокіна"