Не минуло й трьох місяців після звільнення віце-прем'єра Вадима Пристайка, як Рада готує чергові перестановки в Кабінеті міністрів України.

Найближчим часом Кабмін можуть покинути ще три міністри. Про це 2 вересня заявив журналістам глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

За словами Арахамії, економічна, енергетична та транспортна галузі знаходяться в кризовому стані й чіткого плану виходу з ситуації у міністрів наразі немає.

"Економічний блок, енергетичний блок - там є багато питань. Криза в енергетиці існує? Існує. Криза в економіці існує? Існує. Криза у фінансовій сфері, з бюджетом існує? Ось вам і всі відповіді", - сказав нардеп.

І хоча Арахамія не став називати конкретні прізвища, очевидно, що мова йде про Ігоря Петрашка (міністр економіки), не так давно призначену Ольгу Буславець (енергетика) і Сергія Марченка (фінанси).

Глава президентської фракції додав, що у ключових міністрів не спостерігається чіткого плану виходу з ситуації, і якщо вони найближчим часом не продемонструють "конкретний, швидкий рух", доведеться міняти склад уряду.

Крім того, Арахамія не виключає і повну заміну Кабміну, якщо виникне така необхідність. Але зараз підстав для цього немає, додав він.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що найближчим часом можуть бути замінені міністри економічного блоку - глава Мінфіну Сергій Марченко та голова Мінекономіки Ігор Петрашко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гео Лерос звинуватив президента Володимира Зеленського у підпалі своєї машини

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери Києва від "слуг" Верещук

Також Знай.ua писав, працівниці нічних клубів влаштували голий протест під Кабміном