Українці зможуть купувати електрокари за сплачені податки, Рада прийняла важливі рішення

Верховна Рада прийняла за основу два законопроєкти для стимулювання виробництва електрокарів в Україні, які дозволять громадянам за сплачені податки купувати автомобілі з електричними двигунами. У четвер, 3 вересня, Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкти про електрокари №3467 та №3477. Про це повідомив генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко.

Читайте Знай в Google News!

електрокари в Україні
електрокари в Україні

Інклюзивна освіта: в Україні змінили зарахування дітей у навчальні заклади

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У зв’язку з тим, що не всі батьки встигли вчасно підготувати документи для зарахування дитини на цілодобове перебування до інтернату (пансіону) за новими правилами, вони можуть тимчасово влаштовувати до них дітей за наказом керівників цих закладів на перший семестр навчального року з обов’язковим продовженням підготовки рішень органів опіки та піклування за новими правилами.

Препарат для лікування covid-19 Ремдесивір зможе потрапити в Україну: навіть "знижку" зробили

Україна планує централізовано закупати препарат Ремдесивір, який використовується у лікуванні коронавірусної хвороби. На це вже виділені кошти. Про це заявив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степнов.

"Мені нічого не треба": батько Зеленського відреагував на довічну стипендію

Батько Зеленського не хоче довічної стипендії. За його словами, йому вистачає зарплати й пенсії. У проєкті указу президента Володимира Зеленського "Про призначення довічних державних стипендій видатним діячам освіти" серед претендентів на здобуття стипендії фігурувало ім'я і батька глави держави – Олександра Зеленського.

Олександр Зеленський, фото з вільих джерел
Олександр Зеленський, фото з вільих джерел

Дівчина вирвалася з сексуального рабства і розкрила моторошну правду всій Україні: "Мене продали турку"

Дівчина пережила сексуальне рабство і розповіла, що з нею сталося. Дівчину звуть Наталя. Коли їй було 14 років, її вкрали батьки однокласниці. Після цього її продали сутенеру Олександру Ковалю на прізвисько "Пустун". Він "купив" її за дві тисячі доларів і вважав "цінним вкладенням", оскільки Наталя на той момент була незайманою. Через 7 місяців після викрадення він "продав" її першому клієнту.