Українців змусять масово міняти паспорти, часу залишилося обмаль

Кабінет Міністрів України направив до парламенту законопроєкт про обов'язкову заміну паспортів-книжечок на пластикові картки. Документ передбачає повне виведення паспортів "радянського зразка" з ужитку та їх заміну на сучасний формат.

Поки проєкт закону знаходиться на стадії розгляду, заміна паспортів справа добровільна. Якщо закон все-таки буде прийнятий, то поміняти доведеться всім, хто досягне відповідного віку для вклеювання наступного фото.

Паспортний стіл, фото pasport.org.ua
Паспортний стіл, фото pasport.org.ua

Проти Порошенка і Вакарчука запровадили санкції

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Уряд Російської Федерації розширив персональні санкції проти України. У російський санкційний список, зокрема, внесли п'ятого президента Петра Порошенка і колишнього нардепа Святослава Вакарчука. Під санкції потрапили й інші українські чиновники та депутати.

Порошенко і Вакарчук, фото: Уніан
Порошенко і Вакарчук, фото: Уніан

Міністр Максим Степанов попередив про наближення патової загрози

Однією із найголовніших подій останнього дня роботи Парламенту першого вересневого тижня стало звітування міністра охорони здоров'я Максима Степанова в ході Години запитань до Уряду. Основна увага була на його детальній доповіді щодо стану захворюваності на коронавірусну хворобу в Україні та невідкладні заходи Уряду щодо запобігання її розповсюдженню.

Максим Степанов - фото зі сторінки міністра у Фейсбук
Максим Степанов - фото зі сторінки міністра у Фейсбук

Райські Домінікани та не тільки: майже 50 країн відкрили двері українцям, до списку додалися ще три

Майже 50 країн відкрили двері українцям, знявши карантинні обмеження. Станом на початок вересня ще три країни додалися до списку відкритих країн.

Кордони для українців відкрили Бразилія, Домініканська республіка та Республіка Конго. Таким чином, станом на зараз обмеження для українців зняли вже 48 країн.

Добре, хоч не зіганув: Зюганов заявив, що Гітлер спалював в печах ″росіян і всяку іншу наволоч″

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов, виступаючи 3 вересня біля Кремлівської стіни в Москві з нагоди 75-ї річниці закінчення Другої світової війни, припустився "обмовки за Фрейдом", заявивши, що Гітлер в концтаборах спалював в печах "росіян, євреїв і всю іншу наволоч".

Геннадій Зюганов, скрін з відео
Геннадій Зюганов, скрін з відео