Українцям показали відео із допиту співробітниками СБУ снайпера Володимира Лі, котрого було затримано серед бойовиків ПВК Вагенра в Білорусі.

Читайте Знай в Google News!

Депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв опублікував виклав у соцмережі і чергові копії документів, що вказують на проведення операції українськими спецслужбами, яку заперечують в Офісі президента.

Документи, фото facebook
Документи, фото facebook

"Владімір Лі з Ростова. Снайпер, найманець, вбивця десятків українських військових. Вбивав також у Сирії. Відверто розповідає про свої злочини. Нагороджений Путіним "За звитягу". Мав вже місяць сидіти в українській тюрмі..." – написав нардеп.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також Ар’єв опублікував текстовий запис допиту "вагнерівця", а також копію його паспорта. Як свідчить запис, в розмові з оперативником Володимир Лі розповів про те, скільки разів він їздив у "відрядження" на схід України, в яких угрупуваннях "Л/ДНР" служив та які обов’язки виконував.

"Точно не можу сказати. Нехай це буде 50", – зізнався снайпер про те, скільки вбив українських бійців.

Geplaatst door Volodymyr Ariev op Maandag 7 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський заявив про позитивні досягнення в переговорах по Донбасу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського спіймали на рекламі, в партії тут же знайшли лазівку в законі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський розповів про справжню роль України у затриманні " вагнерівців".