Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

У тому числі клієнт поскаржився, що у нього пропав доступ до власних коштів і банк заблокував карту в суботу вранці і до понеділка ніяк оновити інформацію не було можливості. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

"заходжу в Приват24 і опааа ... карти заблоковані. Дзвоню в колл-центер і дізнаюся, що мені потрібно з документами підійти у відділення банку для ідентифікації. Не питання. ... АЛЕ НІ В СУБОТУ НІ В НЕДІЛЮ ЖОДНЕ ВІДДІЛЕННЯ ПРИВАТУ В КИЄВІ НЕ ПРАЦЮЄ!!! Намагаюся з'ясувати причину блокування і відсутність попередження або прохання про відвідування відділення — "... ми не знаємо, у нас (бла-бла-бла) програма зі сто-п'ятсот параметрів, ось вона вирішила... ми можемо розблокувати, по телефону, але вона у Вас все одно не розблокується... Вобщем ми афігенний банк", - пише клієнт.

РАЗОМ:
- заблокували зарплатну!!! карту з офіційною зарплатою!!!
- заблокували без попереднього попередження!!!
- заблокували без аргументованої причини!!! Просто " ... тому-що...»
- заблокували вранці суботи і до понеділка питання вирішити неможливо!!!

У банку клієнту відповіли Тільки те, що питання розглядають фахівці і за результатами з українцем зв'яжуться.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Повідомлення про блокування банківських карт ПриватБанком все частіше починають з'являтися в мережі. Люди скаржаться, що банк не пояснює причини і просто обмежує роботу їх карт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, клієнти ПриватБанку не можуть оплатити комуналку.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк знову вляпався, Користувач звинуватив співробітницю в шахрайстві.

Також Знай. ua писав, що клієнти ПриватБанку втрачають доступ до своїх карток.