Стюардеса зі Сполучених Штатів вирішила виконати сексуальний і в той же час зухвалий танець просто в проході пасажирського літака. Відео танцю вже з'явилося в мережі.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний ролик стюардеса Бріанна Бернетт розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на опублікованих у соцмережі кадрах можна побачити, як співробітниця авіакомпанії, одягнена у формений одяг американського перевізника, ритмічно рухається під веселу пісню між рядами крісел. Дівчина радісно підстрибує, тримаючись руками за багажні полиці, а також активно крутить апетитними формами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що в коментарях до публікації користувачі соцмережі позитивно оцінили сміливий танець бортпровідниці та похвалили її талант.

Крім того, на одному з фото Бріанна продемонструвала, як залазить майже цілком на полицю для пасажирського багажу. Зовні залишилися тільки красиві ніжки стюардеси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, стюардеса виконала в літаку трюк догори ногами: роки тренувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Борисполі відчайдушна жінка видерлася на крило літака – стало спекотно в салоні.

Також портал Знай.uа писав, що довгонога стюардеса підкорила не тільки небо, а й серця людей: закинула ноги в кабіні пілотів.