Анастасія Зінченко, яка застрягла на карантині в Ухані через собаку, по поверненню в Україну розмістила в Instagram фото зі своїм нареченим – головою Держміграційної служби Максимом Соколюком, а він написав подробиці несподіваного роману.

За даними декларації чиновника за 2019 рік, Соколюк перебуває у шлюбі з Юлією Соколюк і виховує двох дітей. Також дружина держслужбовця володіє половиною квартири в Києві. Пізніше Соколюк уточнив, що подав на розлучення з колишньою дружиною і з серпня вже не перебуває в шлюбі.

Але з посту глави ДМС випливає, що на момент знайомства з Настею Соколюк все ще був одружений.

Потім блогер Анатолій Шарій у своєму Telegram-каналі розповів, що Зінченко не зовсім модель. Виявилося, що в Китаї дівчина займалася "танцями го-го". Раніше, як пишуть її колеги по зайнятості, "працювала" в Туреччині.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Настя Зінченко, фото з соцмереж
Настя Зінченко, фото з соцмереж

"Залишити остогидлу сім'ю заради повії з Китаю – чим вам не роман Толстого?! Прощення, очищення вкраденим баблом і переродження в люблячу дружину, що змінює вкрай рідко.

А я зміг би так?! Ні. Нікчемність, я не можу переступити через дурні догми. А він зміг. Плюс - виставити це все на огляд. Написати цілий роман. Розповісти всім, що розлучаєшся. Кажуть, чоловіки іноді думають членом. Українські чиновники вміють навіть жопою.

Настя Зінченко, фото з соцмереж
Настя Зінченко, фото з соцмереж

Настя Зінченко, фото з соцмереж
Настя Зінченко, фото з соцмереж

Ще раз нагадаю, хто забув - цю курку витягали з Китаю, в подяку курка написала гидот і бруду, коли люди почали протестувати проти побиття радикалами. Працювала в Ухані "в танцях го-го", - написав блогер.

У червні Зінченко в своєму Instagram критикувала акцію Шарія, за що він в грубій формі звернувся до дівчини на своєму каналі, обізвавши її "куркою" і "шл*ндрою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Настя з собачкою розбила сім'ю глави міграційної служби України.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина глави міграційної служби вперше прокоментувала його роман з "Настею з собачкою".

Також портал Знай.uа писав, що українка з собачкою показала важкий шлях з Уханю додому.