У Йорданії вибухнув склад з боєприпасами: ЗМІ повідомляють про загиблих і поранених

На північному сході Йорданії, в місті Зарка, прогриміло кілька вибухів. Вони відбулися на базі йорданської армії. Наразі не зрозуміло, що викликало вибухи в районі, де знаходяться десятки армійських баз на околиці величезного промислового міста.

Читайте Знай в Google News!

Вибух у Йорданії, скріншот з відео
Вибух у Йорданії, скріншот з відео

Як зареєструвати домашню тварину в Україні: штрафи, податки та інші нововведення

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

У липні цього року група народних депутатів внесла законопроект №3796 про відповідальне поводження з домашніми та дикими тваринами, які утримуються в неволі. Дані про тварин нардепи пропонують вносити до Єдиного держреєстру. Це схоже на отримання паспорта або ідентифікаційного коду людиною. Тварину потрібно реєструвати до досягнення нею тримісячного віку.

собака, фото Pxhere
собака, фото Pxhere

МОН хоче саджати вчителів: хто і за що може опинитися за ґратами

Прес-служба Міністерства освіти і науки України повідомляє про те, що якщо з боку навчального закладу будуть помічені порушення карантину, директору школи загрожує штраф або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

У київському ТРЦ сталася одностороння дуель: чоловік поранений

В одному з торгово-розважальних центрів Києва в Оболонському районі чоловік виявився поранений в результаті пострілу з вогнепальної зброї. Про це повідомила пресслужба поліції Києва на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Помер знаменитий інтелектуал, ветеран гри "Що? Де? Коли?"

Стало відомо про смерть популярного знатока Михайла Смирнова. Він віддав грі "Що? Де? Коли?" не один десяток років і приводив до перемоги знамениті команди гравців. Михайлу Юрійовичу Смирнову було 64 роки. Про смерть товариша повідомив Максим Поташев. Він присвятив другові теплі слова.