СБУ відкрила проти Порошенка ще 15 кримінальних справ

Служба безпеки України порушила 15 кримінальних справ щодо колишнього президента, а нині депутата Верховної Ради Петра Порошенка. Про це 11 вересня заявив адвокат Порошенка Ігор Головань на прес-конференції, яка транслювалася в YouTube. За словами адвоката, справи проти Порошенка відкрили ще тиждень тому. Серед звинувачень-державна зрада, фінансування тероризму і захоплення влади.

Петро Порошенко, фото Facebook
Петро Порошенко, фото Facebook

В Україні вперше пройде АвтоПрайд, дізнайтеся, коли і де

У неділю, 13 вересня, з 10:00 до 18:00 у Харкові відбудуться мирні правозахисні збори Харківавтопрайд. Такий формат маршу вперше проведуть через епідеміологічну ситуацію в Україні та заради здоров'я людей. Харківавтопрайд пройде в рамках Тижня Харківпрайду, який проходить з 4 по 13 Вересня. Цього року гасло Харківпрайду - "Це важливо для всіх!", а його вимоги: рівний доступ до державних інституцій, Інклюзивна освіта без булінгу та належне розслідування злочинів на ґрунті ненависті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Марш ХарківПрайд відбудеться 15 серпня
Марш ХарківПрайд відбудеться 15 серпня

"Слуги" хочуть ввести примусову вакцинацію, вже зареєстрований документ

У Верховній Раді пропонують ввести обов'язкову вакцинацію для українців і заборонити ходити на роботу або на навчання без щеплень. Що стосується дітей, то вони зможуть відвідувати школу і садок лише після того, як їх батьки підпишуть декларацію з сімейним педіатром. У Раді зареєстрували законопроект № 4058, яким хочуть зобов'язати роботодавців усувати від роботи осіб, які ухиляються від обов'язкової вакцинації та проходження медоглядів. Документ подав нардеп від фракції "Слуга народу" Євген Шевченко.

Вакцинація, щеплення \\ фото Getty Images
Вакцинація, щеплення \\ фото Getty Images

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко зробив зізнання щодо карантину

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що йому не соромно за введення жорстких карантинних обмежень у березні. Медична система країни, на його думку, зараз готова надавати медичну допомогу всім хворим Covid-19. Про це Ляшко заявив в ефірі ток-шоу "Народ проти" на телеканалі Україна 24. Головного державного санітарного лікаря запитали, чи готовий він визнати помилки влади в боротьбі з коронавірусом.

Віктор Ляшко, скріншот з відео
Віктор Ляшко, скріншот з відео

Український пологовий будинок вразив поборами, не давали навіть їжі і води - молода мама відверто показала все

Пологовий будинок номер один в місті Миколаєві опинився в гучному скандалі: породіллі звернулися за допомогою до волонтерки, яка вирішила оприлюднити правду про правила "життя" в цій лікарні. Відповідну інформацію оприлюднили у соціальній мережі Facebook. Під час розмови між породіллею та волонтеркою вдалося з'ясувати велику кількість жахливих подробиць. По-перше, жінкам у відділі патологій і власне породіллям не давали вечерю. Складові сніданку та обіду також залишили багато питань.

Пологовий будинок, скріншот: YouTube
Пологовий будинок, скріншот: YouTube