ПриватБанк викрили у привласненні коштів клієнтів

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.
Так, одна з клієнток Приватбанку поскаржився, що у неї списали гроші за покупку, яку вона не здійснювала.

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

Генпрокурор увірвалася на засідання Парламенту із гучною заявою

Пленарне засідання Верховної Ради, що розпочалося 15 вересня, стартувало з візиту до сесійної зали Генерального прокурора Ірини Венедіктової, а головним її месседжем стало повідомлення про розвиток подій довкола помічника одного з парламентарів Олександра Юрченка, якого піймали на хабарі у 13 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ірина Венедиктова, фото hromadske
Ірина Венедиктова, фото hromadske

Середня зарплата по Україні: скільки отримують земляки у різних регіонах

В Україні у 2020 та 2021 році очікується зростання пенсійних виплат, а також заробітної плати. У зв'язку з цим громадян цікавлять питання щодо того, який наразі показник середньої зарплати по країні. На це питання відповіли у Пенсійному фонді.

Відома книгарня попалася на українофобстві: "По-російськи вигідніше?"

Відома на всю Україну мережа книжкових магазинів "Книгарня Є", яка з 2007 року займається просуванням української книги, заявила, що вітчизняний продукт нерентабельний і вирішила продавати більше російських книг.

Книгарня
Книгарня

В небі над Одесою засікли НЛО

Вечірнє небо над Одесою потривожили невпізнані літаючі об'єкти (НЛО). Багато одеситів спостерігали в небі незвичайне явище. Палаючі вогні літали на великій висоті, місцеві жителі почали будувати теорії про причини виникнення цих загадкових вогняних точок.