У четвер, 17 вересня, по всій території України очікується тепла, але дощова погода. Опади ймовірні в північних та західних областях країни, а також у Вінницькій області. Температура повітря в середньому складе близько +25 +29 градусів, на Заході буде прохолодніше.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в Україну йде атмосферний фронт, а з ним і опади.

Дощ, місцями з грозою, очікується в північних і західних областях, у Вінницькій, місцями в Черкаській і Полтавській областях.

На Півдні, Сході країни, у Дніпрі та Кропивницькому з районами – без істотних опадів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, в західних і північних регіонах посилиться північно-західний вітер, аж до штормових значень. Температуру повітря прогнозують все ще високу, вдень до +25 +29 градусів. Однак на Заході буде прохолодніше – +19 +23 градусів.

У Києві в четвер буде дощ з грозою. Стовпчики термометрів у столиці покажуть +29 градусів. Північно-західний вітер - до 15 метрів на секунду.

У четвер в Україну йде атмосферний фронт! Він нарешті поллє квіти, землю, тротуари, дерева й спраглих дощу...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 16 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

17 вересня відзначається день пам'яті ікони Божої Матері, іменованої "Неопалима Купина". У цей день наші предки на зорі ходили слухати останні голоси птахів, що відлітають на південь. І стежили за воронами: якщо ворони сідають головами в різні боки - день буде безвітряним, а якщо в одну, та якомога ближче до стовбура дерева — треба чекати вітру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.