Хасиди-паломники окупували кордон - скрізь танці, сміття і бруд

На кордоні Білорусі та України утворилося скупчення кількох тисяч хасидів-паломників, які прямують до Умані для святкування єврейського Нового року. У Чернігівській області у вівторок, 15 вересня, на прикордонному пункті перебувало близько 700 осіб, але під вечір прикордонна служба заявила, що до КПП на Волині прибули ще люди.

Хасиди на кордоні, скріншот: YouTube
Хасиди на кордоні, скріншот: YouTube

Анексований Крим перетворюється на Сахару: кадри моторошної посухи на півострові

У мережі з'явилися фото Сімферопольського водосховища в анексованому Росією Криму. На фото видно, що води у водосховищі зовсім немає.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У Криму почалися проблеми з водою, скріншот з відео
У Криму почалися проблеми з водою, скріншот з відео

ЗНО у 2021 кардинально змінить правила: обов'язкова математика та література за бортом

Майбутнім абітурієнтам у 2021 році поміняють правила складання ЗНО. Про це на брифінгу повідомила заступник директора Центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко.

Абітурієнти, скріншот: YouTube
Абітурієнти, скріншот: YouTube

Батьки школярів побилися через побори: відмовилася здавати гроші на нову шафу

У Черкасах у дворі школи побилися батьки учнів через побори. Конфлікт між батьками школярів зав'язався ще кілька тижнів тому. І зараз він переріс у бійку, яка відбулася між двома жінками на території школи.

Бійка біля школи, скріншот з відео
Бійка біля школи, скріншот з відео

Синдром розбитого серця: світ атакує нова "епідемія", які симптоми та наслідки

Пандемія Covid-19 завдає не тільки фізичну, а й емоційну шкоду мільйонам людей по всьому світу. Карантин викликає у дуже багатьох людей так званий "синдром розбитого серця", що є найбільш екстремальним випадком емоційної травми. Ця цілком реальна хвороба може привести до серйозних порушень роботи серцево-судинної системи.

Пандемія коронавірусу викликає тривогу в Америці, фото Getty Images
Пандемія коронавірусу викликає тривогу в Америці, фото Getty Images