Прийшла осінь, як відомо опалювальний сезон - близько. Саме тому багато українців вже думають про субсидію. Спеціально для громадян, яких цікавлять питання про допомогу від держави Мінсоцполітики вирішило дати відповідь у формі інфографіки.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Міністра соціальної політики в мережі Facebook.

"Друзі, отримуємо від Вас питання щодо субсидій. Відповідаємо в інфографіці: як оформити субсидію, кому призначається субсидія, як обчислюється субсидія.", - повідомляють в Мінсоцполітики.

Також варто нагадати нашим читачам, що з 1 жовтня в Україні подорожчають перші 100 кВт/год електроенергії для населення, газ і вода. Про це заявила прес-служба Міністерства енергетики.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Так, 1 кВт/год зараз коштує 90 копійок, а вже через місяць - подорожчає до 1,68 грн: тобто майже вдвічі більше. Згідно з новими нормами, вартість газу може змінюватися мало не щомісяця, причому як у більшу, так і в меншу сторону. Проте вже достеменно відомо, що наступного року газ подорожчає на 19%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, субсидія в новому опалювальному сезоні: у Мінсоцполітиці назвали важливу умову.

Як повідомляв Знай.uа, українцям слід терміново звернутися до органів соцзахисту, пільги на газ можуть розрахувати неправильно.

Знай.uа писав, три київських райони визнали найдорожчими: Квартири для обраних, від нулів двоїться в очах.