У Великобританії наклала на себе руки жінка, яка була місцевим ТБ-символом сімейного щастя. У неї було 13 дітей і вона була зіркою шоу про вагітність. Нещасну звали Менді Гарднер, вона пішла з життя на 44-му році, пише британське видання The Sun.

Тіло місіс Гарднер було знайдено неподалік від будинку в Уертінгу, де вона жила. Трагедія сталася ще в квітні, проте сім'я розповіла про те, що трапилося тільки півроку потому. Журналісти також зазначають, що незадовго до трагедії, зірка телешоу "Неймовірні вагітності" говорила про суїцид.

Менді та її чоловік стали відомі в 2016 році, коли вперше з'явилися на шоу. Тоді у пари було 11 дітей, а місіс Гарднер носила під серцем дванадцятого. Подружжя ділилося сімейними клопотами. Менді Гарднер запам'яталася шанувальникам в тому числі своєю фразою:

"Не всі з моїх вагітностей були заплановані, але кожна з них була бажаною", — говорила багатодітна мати.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

При цьому вона розповіла, що іноді в їхньому будинку панує хаос: діти ганяються за собаками, а дорослі — за дітьми.

Гарднер вела соцмережі, використовуючи особистий хештег. У постах вона розповідала про свою велику сім'ю і любов до численних дітей.

Нагадавши, Знай писав, що львівські правоохоронці врятували чоловіка, який намагався накласти на себе руки, випивши 50 таблеток. Правоохоронці прибули на місце в лічені хвилини і встигли врятувати людину від невірного кроку. правоохоронці намагалися допомогти чоловікові, викликали блювоту, щоб очистити шлунок від препаратів. Також вони розмовляли з ним, щоб він був у свідомості.

Також Знай повідомляв, що в четвер, 17 вересня, на Байковому кладовищі знайшли бездиханне тіло жінки. Відомо, що труп виявили хлопець з дівчиною, які прийшли на кладовище на могилу до родича. Жінка була напівроздягненою і без нижньої білизни.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові трагічно загинув відомий дитячий лікар Олег Басілайшвілі. Він випав з вікна власної квартири. Звістка про смерть просто-таки ошелешила друзів, колег і батьків маленьких пацієнтів.