Нардепи вщент рознесли поданий Урядом Проект бюджету на 2021 рік: сотні мільйонів на "відосики" і дачі, мільярди – на сумнівні запозичення

Обіцяна Головою Верховною Радою Дмитром Разумковим на початку пленарного тижня презентація розробленого Урядом Проекту держбюджету на 2021 рік нарешті відбулася. Проте, навіть попри заявлене в документі значне збільшення рівня доходів країни, що ніби сягнуть позначки у 1 трильйон 71 млрд грн – а це на 92 млрд більше, ніж у 2019 році – дочекатися масштабної підтримки нардепів так і не вдалося. Навпаки, представники більшості депутатських фракцій та груп наголосили на чисельній купі "проколів" та "фінансових спекуляцій" в документі, відзначивши, що даний Проект лише призведе до масової "епохи бідності". Подробиці дізнавалися Знай.ua.

В Раді, фото liga.net
В Раді, фото liga.net

Навальний у німецькій клініці перетворився на "вищу істоту сучасного суспільства": "Розуміє, де ставити лайки"

Російський опозиційний лідер Олексій Навальний на своїх сторінках в соціальних мережах опублікував нове звернення, в якому йдеться про досягнення після отруєння "Новачком" і виходу з коми.

Олексій Навальний, скріншот з відео
Олексій Навальний, скріншот з відео

Ленін Росії не потрібен: Жириновський виступив з пропозицією продати вождя

Політик і лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський пропонує владі Російської Федерації відмовитися від тіла Володимира Ілліча Леніна в Мавзолеї, так як нещодавно американський художник Девід Датуна виявив бажання про придбання тіла радянського вождя для приміщення його в спеціально побудованому мавзолеї у Вашингтоні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Володимир Жириновський, скрін з відео
Володимир Жириновський, скрін з відео

Борець за права жінок, про яку знімали фільми: померла відома суддя Верховного суду

Померла суддя Верховного суду США Рут Гінзбург. Їй було 87 років.

У США увечері 18 вересня померла Рут Бейдер Гінзбург, найстарша з членів нинішнього складу суддів Верховного суду США. Про це повідомляє CNN, посилаючись на заяву суду.

Рут Гінзбург, Фото Getty Images
Рут Гінзбург, Фото Getty Images

Арахамія побажав "Слузі народу" на місцевих виборах міцне фіаско: "Погані дороги, брудні вулиці..."

Як виявилося, в партії "Слуга народу" вважають, що їй вигідно не набирати більшість в регіонах, оскільки відповідальність за те, що відбувається там буде не на них.

Давид Арахамія,фото з вільних джерел
Давид Арахамія,фото з вільних джерел