З сусідньої Російської Федерації прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що підземні поштовхи були відчутні в Іркутській області і в районі Байкалу. Фахівці заявили, що поштовхи були більше 5 балів за шкалою Ріхтера.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів.

Землетрус, фото: 24 канал
Землетрус, фото: 24 канал

Повідомляється, що 22 вересня східну частину Росії струсонув потужний землетрус. Його потужність склала більш ніж 5 балів за шкалою Ріхтера. Сильні поштовхи під землею відчули на собі жителі Іркутської області, а також деяких районів Бурятії і сусідньої Монголії. Сам же епіцентр землетрусу знаходився в Слюдянському районі Іркутської області.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Через 15 хвилин після основної фази землетрусу стався афтершок (повторний поштовх - ред.), проте його магнітуда була вже на кілька разів меншою, ніж під час основної частини землетрусу.

Також є інформація, що жертв на даний момент немає, але природний катаклізм дуже сильно налякав жителів ряду населених пунктів регіону. У паніці люди залишали свої будинки і намагалися врятуватися від смерті, у деяких в будинках зникла електрика. Пізніше в соціальних мережах почали з'являтися відео з розповідями очевидців подій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вибух у Бейруті: українці протягнули руку допомоги, літак вже готовий.

Як повідомляв Знай.uа, потужний вибух у Лівані перетворив весілля на пекло: хвиля знесла все на своєму шляху.

Знай.uа писав, капітан російського корабля, підтвердив причетність РФ до вибуху.