На всесвітньо відомому фестивалі вперше в історії диригуватиме жінка, і вона з України

Наступного року вперше в історії на широко відомому Байройтському фестивалі в Німеччині диригуватиме жінка-українка Оксана Линів. Директор фестивалю Катаріна Вагнер (Katharina Wagner) уточнила, що під керівництвом Линів буде виконана опера "Летючий голландець".

Оксана Линів, фото з Facebook
Оксана Линів, фото з Facebook

Українським велосипедистам вставлять "палиці в колеса" - до яких покарань варто готуватися

Українська влада взялася за права та обов'язки велосипедистів. З'явилася інформація, що велосипедистів хочуть змусити надягати на голову захисний шолом. В ідеалі передбачається, що без шолома любителі велопрогулянок не зможуть сісти за кермо.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Велосипедисти, фото: UNIAN
Велосипедисти, фото: UNIAN

Портрет Путіна, "ВДВ" і "Росія вперед": українцям продають вироби з лозунгами країни-агресора

Жодного дня без зради: на український ринок заходить найбільший маркетплейс Wildberries родом фром Раша, і його асортимент вже встиг вразити українців. Двоголовий орел, набір для вишивання Путіна, символіка СРСР, і звичайно "Росія вперед", — все це можна знайти на сторінках магазину. Ціни вказані в гривнях, але зі знижками.

Українці, фото Знай.ua
Українці, фото Знай.ua

Леонід Кравчук виставив жорстку вимогу для бойовиків ОРДЛО

Леонід Кравчук зажадав забезпечити Міжнародному Червоному Хресту доступ до українських військовополонених на Донбасі. Експрезидент зазначив, що зараз в руках підконтрольних Росії бойовиків перебувають 175 українських громадян, проте отримати доступ вдалося лише до одного з них.

Леонід Кравчук / скріншот з відео
Леонід Кравчук / скріншот з відео

Українських пенсіонерів очікує надбавка в 57 гривень

Мінімальна пенсія збільшується на 57 гривень, максимальна - на 570. 1 грудня очікується чергове підвищення пенсій. Мінімальний розмір пенсії, збільшившись на 57 гривень, досягне 1 769 гривень. Верхня межа зросте до 17 690 гривень, таким чином, надбавка становитиме 570 гривень.

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube