На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 25 вересня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

"День сприяє активним, напористим людям, з невичерпною енергією. Якщо випадок надасть вам можливість стати лідером, сміливо беріть на себе відповідальність – Це ваш шанс. Сьогодні сприятливі омолоджуючі процедури.

Почалася ближче до вечора хвороба може бути серйозною і затяжний, поставтеся уважно до її симптомів і діагнозу.

Сильний вітер відкрив вікна або двері – знак багатства або нових знайомств. Побачити дим-знак втрати сил, попередження про неприємності.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Добре, якщо ви не бачите снів або не пам'ятаєте їх. Побачити уві сні багато людей - сон стосується вашого оточення.

Корисні: шоколад, хлібобулочні вироби, каші, буряк. Не рекомендується м'ясо. Сприятливі Жовті, темно-червоні і коричневі тони. Відмовтеся від холодних відтінків", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.