Вчора, 25 вересня, в Чугуєві сталася трагедія за участю Ан-26 ЗС України. В результаті авіакатастрофи загинуло 26 осіб. З уламків вдалося дістати бортові самописці, про що повідомив голова Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер, передає Укрінформ.

Читайте Знай в Google News!

Він розповів, що вони були вилучені з повітряного судна, проте поки не досліджені. "Я точно знаю, що за 45 секунд - хвилину перед падінням з керуючим пілотом спілкувався льотчик, вони обговорювали можливості посадки", додав Кучер.

Глава обладміністрації сподівається на швидку розшифровку "чорних ящиків". На місці катастрофи зараз працює техніка, зокрема кран, щоб розібрати уламки літака, які відправляться на територію військової частини в Чугуївському районі.

Літак розбився під час заходу на посадку в аеропорту міста Чугуєва, так як спостерігалися неполадки з одним з двигунів. На борту перебували 27 осіб, серед яких 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил і 7 членів екіпажу.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще
25 людей загинуло на місці катастрофи, тоді як Віталій Вільховий з 90% опіків тіла загинув у лікарні. В'ячеслав Золочевський - єдиний вижив, у нього струс мозку, травми ноги і забої.

Глава Харківської обладміністрації заявив про те, що у військовому літаку знаходилися люди з 11 областей. Президент України Володимир Зеленський підписав указ про оголошення 26 Вересня Днем жалоби за загиблими в авіакатастрофі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський після краху АН-26 під Чугуєвом міцно взявся за оборону - "Перевірити всі"

Як повідомляв "Знай.ua", як зараз виглядає місце авіакатастрофи АН-26 у Чугуєві: українці не стримують сліз і несуть квіти.

Знай.ua писав, рейтинги Кличка критично "просіли", Пальчевський вирвався в лідери-що готують вибори мера Києва 2020.