Українці переводять стрілки годинника на зимовий час в останню неділю жовтня. У 2020 році це відбудеться в ніч на неділю, 25 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Українці переведуть стрілки годинника на годину назад о 4 ранку 25 жовтня. Це дозволить у вихідний, неділю, поспати на годину довше і продовжить добу на 1 годину.

Цього року перехід на зимовий час відбудеться в день місцевих виборів, тому потрібно уважно стежити за часом в цей день. Сучасній людині пощастило, адже більшість гаджетів автоматично здійснює перехід на зимовий час.

Відзначимо, що дана процедура проводиться для того, щоб заощадити електроенергію, приблизно на 1-3%. Багато країн вже відмовилися від такої практики, але Україна поки що не скасовує традицію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Медики відзначають, що перехід на зимовий час може негативно відбитися на самопочутті людей і багато в даний час можуть стикатися з безсонням і навіть проявами депресії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, перехід на зимовий час в 2020, коли переводити на годину назад

Як повідомляв Знай. ua, з жовтня водіїв чекає нова вимога, кому загрожують штрафи і покарання.

Також Знай. ua писав, що у жовтні українці відпочиватимуть довше, коли можна запланувати зайвий вихідний.