Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм передплатникам різні поради та підказки. Павло Глоба розповів, що потрібно знати про новий день, понеділок, 28 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Павло Глоба розповів, що 28 вересня стане сприятливим часом для згладжування конфліктів і сварок і найкраще новий день, початок тижня присвятити сім'ї і дому. Крім того, є прекрасним часом для медитацій і інтуїтивних прозрінь.

"хвороба цього дня швидко піде, але в майбутньому може періодично повторюватися. Якщо вас облаяла собака - до неприємностей. Несподівано потрапити під дощ - на щастя і удачі. Знайти осколок дзеркала - до прояснення заплутаної ситуації. Сьогодні-віщі сни. Добре бачити тварин і птахів. Плавати - до звільнення від хвороби. Приміряти новий одяг уві сні - до багатства і зміцненню сім'ї, для жінок-до вагітності. Добре пити ключову воду. Можна дозволити собі келишок білого вина. Віддайте перевагу легкій їжі і відмовтеся від горіхів і меду", - стверджує Глоба.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За кольорами даного дня Глоба стверджує, що сприятливі синій і сріблястий кольори. Відмовтеся від жовтого і оранжевого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, прогноз погоди на зиму і осінь в Україні приголомшив, замість снігу дощі і "бабине літо".

Як повідомляв Знай. ua, у Нью-Йорку епічно закінчать 2020 рік, підготовка до апокаліпсису в розпалі.

Також Знай. ua писав, що вчені знайшли зв'язок між глобальним потепління і споживанням електрики.