Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко

У п'ятого президента України Петра Порошенка виявлена коронавірусна інфекція. Ексглава держави поскаржився, що результати аналізів підтвердилися перед його запланованою поїздкою по регіонах.

Отримав позитивний тест на Covid. Невчасно. Дуже шкодую, що змушений зробити перерву в поїздках регіонами. За шість...

Geplaatst door Петро Порошенко op Dinsdag 29 september 2020

Верховна Рада "розбомбила" ініційовані Шмигалем зміни для держслужбовців

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Першим на цьому пленарному тижні гучним законопроєктом, який відразу з початку обговорення в сесійній залі здійняв шквал негативних відгуків більшості нардепів, стала пропозиція Кабміну. А саме "Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення проходження державної служби" № 3748, ініціатором якого виступив сам прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Кабмін, фото:epravda
Кабмін, фото:epravda

Копи зупинили "карету" швидкої з пацієнтом: 50 хвилин з’ясовували відносини

У Миколаєві копи зупинили швидку допомогу "за спецсигнали". Розбиралися вони з "порушником" близько 50 хвилин, дарма що швидка везла хворого на термінову операцію.

Нові тарифи, борги і скорочені субсидії: що відбудеться з платіжками восени

Українцям щороку доводиться "миритися" з новими розцінками на житлово-комунальні послуги і хвилюватись за отримання субсидії, якої можуть позбавити в розпал опалювального сезону. Газ вже дорожчає щомісяця, подорожчають з вересня електроенергія і холодна вода.

Комуналка, РБК
Комуналка, РБК

Туреччина вступила в конфлікт за Нагірний Карабах і збила вірменський літак

Багатоцільовий винищувач F-16 ВПС Туреччини збив штурмовик Су-25 ВПС Вірменії, пілот загинув. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони Вірменії.

винищувач F-16, фото: Flickr
винищувач F-16, фото: Flickr