ВООЗ попередила Україну про нову хвилю Covid-19: хворітимуть до 9 тисяч щодня

Керівник офісу Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні Ярно Хабіхт заявив, що за прогнозами організації, кількість зафіксованих випадків коронавірусної хвороби у добу може перевищити поріг у 9 тисяч осіб вже найближчими місяцями.

коронавірус в Україні, скріншот з відео
коронавірус в Україні, скріншот з відео

На Міхеіла Саакашвілі скоєно замах

На голову виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіла Саакашвілі скоїли напад у київському ресторані Fabius.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Невідомий чоловік прокрався в зал ресторану, де відпочивав колишній президент Грузії. З заточкою в руках, близько підійшов до Саакашвілі і почав погрожувати", - йдеться в повідомленні поліції.

Заберуть половину пенсії: у ПФУ застерегли українців, кому доведеться працювати до старості

З пенсій українців можуть віднімати до 50% від загальної її суми. У яких випадках ці стягнення можливі пояснив "Пенсійний кур'єр".

Пенсії, скріншот: YouTube
Пенсії, скріншот: YouTube

Українських школярів офіційно переводять на "12-ти річку"

Український уряд прийняв постанову про нові стандарти базової освіти в Україні. Відтепер за партами дівчатка і хлопчики проводитимуть 12 років.

Карантин у школах, фото Politeka
Карантин у школах, фото Politeka

Перехід на зимовий час і "бонусний" вихідний: що ще чекає на українців у жовтні

Цього жовтня українці отримають ще один вихідний день, "бонусний" вихідний серед тижня - День захисника Україна 14 жовтня.
Всього на другий місяць осені припадає 10 вихідних. У день місцевих виборів, у неділю, 25 жовтня, Україна переводить стрілки годинника на зимовий час — на одну годину назад.

Перехід на зимовий час
Перехід на зимовий час