Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Зеленський захопився здоров'ям Трампа і забув про Порошенка на лікарняному ліжку

Президент України Володимир Зеленський побажав президенту США Дональду Трампу та його дружині Меланії Трамп швидкого одужання, а ось здоров'я свого українського попередника Петра Порошенка, у якого також діагностували COVID-19, в офісі Президента залишили без коментарів.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Батіг і пряник: у ПриватБанку анонсували зміни через поширення covid-19, кому пощастило

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У ПриватБанку анонсували зміни, які зроблять роботу підприємців вигіднішою. Так, у зв'язку зі спалахом коронавірусної інфекції банк робить знижки на віддалені операції з корпоративними рахунками, щоб знизити ризик захворіти відвідувачам відділень.

Авіакатастрофа під Чугуєвом, фото Нацполіція
Авіакатастрофа під Чугуєвом, фото Нацполіція

Авіакатастрофа АН-26: під Харковом відслужили панахиду - чорні від горя матері курсантів і море квітів

На місці катастрофи АН-26 під Харковом відслужили панахиду за загиблими. Церемонію провели військові капелани. На місце прибули рідні та друзі загиблих, були льотчики з військової частини та курсанти університету Повітряних сил.

ДНУ ім. О. Гончара, скріншот: Facebook
ДНУ ім. О. Гончара, скріншот: Facebook

Дітей "топлять" просто у виші - замість футболу за розкладом плавання

Дніпрянин Марк Семенюк опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook відео потопу в спортивному комплексі Дніпровського національного університету імені Олеса Гончара, який розташовується на вулиці Казакова, 24А. За словами самих студентів, цей випадок далеко не поодинокий, і в негоду затоплює завжди.

Той самий скріншот
Той самий скріншот

Канал Лукашенка показав образу "бацьки", України більше немає - "Колишня УРСР"

Білоруський держтелеканал СТБ ( Столичне телебачення) - один з трьох національних телеканалів, що веде мовлення на всю територію Білорусі. Зареєстрований у 2000 році, він спочатку випускав тільки Столичні новини. Канал раптово підписав Україну як "Колишня УРСР".