Депутат з Миколаєва Вадим Олабін, син якого загинув у страшній авіакатастрофі під Чугуєвом у літаку ВПС України Ан-24, розповів, про що говорив з Вовою Олабіним незадовго до трагедії. До слова, 9 листопада хлопцеві повинно було виповнитися 21 рік.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

"Вони летіли до Львова, потрапили в грозову хмару. Коли він мені надіслав фотографії цього літака, який приземлився у Львові, для мене, для нормальної людини це було обурливо — ... я йому кажу: "Вова, може, щось не те?". - "Ні, тату, нам сказали, летітемимо назад". І вони зі Львова в цей же день, після потрапляння в цю грозову хмару, після того, як він мені надіслав фотографії побитих крил, побитого носа літака, побитого двигуна градовими цими плямами, полетіли назад. "Ну так а що, тато? Будемо шпаклювати, зашпаклюють і зашпакльованим полетить далі. За якийсь час до трагедії — це я вже дізнаюся потім - буквально за якісь два-три тижні цей літак збиває якогось орла в небі. Які події після цього відбулися, що могло бути порушено в системі літака... це стара, смердюча техніка. Труни з крилами, - так відгукнувся про стан навчальних літаків в Україні батько загиблого курсанта.

Він висловив побажання, щоб те, що трапилося не було замочано за політичними баталіями і не стерлося з пам'яті людей. За його словами, для діячів, які прилетіли на місце трагедії, це було схоже на піар-акцію. Навіть не зустрівшись з родичами загиблих, вони розвернулися і полетіли назад.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, від Зеленського вимагають присвоїти військові звання загиблим в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом.

Як повідомляв Знай.uа, авіакатастрофа АН-26: під Харковом відслужили панахиду - чорні від горя матері курсантів і море квітів.

Знай.uа писав, чому АН-26 став братською могилою для молодих курсантів: журналісти провели власне розслідування.