"Слуги" хочуть запровадити нові пільги євробляхерам: що пропонують нардепи

Попри те, що про "євробляхи" стали менше писати в українських ЗМІ, ця тема все ще актуальна для деяких власників автомобілів на іноземній реєстрації. Більшість "євробляхерів" свої авто розмитнили, скориставшись знижкою 50%. Однак залишилися ще найбільш затяті, які чекають на пом'якшення умов розмитнення. І можливо, дочекаються.

Нові довідки у дитячих садочках: батьки маленьких українців беруться за голову, де взяти

У дитячих садках керівники вимагають від батьків довідки про те, що їхня дитина не була в контакті з коронавірусними хворими. Такий документ просять надати в місті Рівне у дошкільному навчальному закладі №51. Єдина умова, якщо дитина була відсутня в садку понад сім днів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У дитячому садочку, фото: youtube
У дитячому садочку, фото: youtube

"Було неможливо", - Зеленський зізнався, чому покинув рідний дім

Володимир Зеленський з дружиною і дітьми проживають в державній резиденції Конча-Заспі, в якій 10 років прожив Віктор Ющенко. За словами президента, державну дачу він сприймає як готель, але хоче жити вдома, тому планує побудувати або орендувати будинок.

Зеленський під час прес-конференції, фото з вільних джерел
Зеленський під час прес-конференції, фото з вільних джерел

″В кабіні пілота перебували не зовсім ті″: як проходив останній політ АН-26 та основні версії катастрофи

На борту літака Ан-26, який розбився під Чугуєвом, мала бути менша кількість курсантів, а в кабіні пілота перебували не зовсім ті люди, які мали б бути. Трагедія залишила багато запитань і до організації польотів, і до дій екіпажу.

"Ї**ти як тупих свиней": звільнений зі скандалом український прокурор знову став чиновником

Микола Петришин-досить скандальна постать на українському політичному просторі. Тільки у вересні його призначили на посаду Прокурора Тернопільської області, а через кілька днів він вже позбувся цієї високопоставленої посади.

Микола Петришин
Микола Петришин