Майбутні захисники України показали, чим їх годують у військовій академії: м'ясо, але черв'яків

Студенти Харківської академії Нацгвардії з 22 березня перебувають на карантині і за цей час жодного разу не виходили із зони дислокації. Їм лише належить патрулювання навколо території. Вони обурені обідами в частині, оскільки в макаронах з м'ясом є черв'яки.

Підвищення зарплат скасовується: "слуги" не зможуть виконати обіцянки на 2020 рік

Пресслужба Міністерства освіти і науки України повiдомила про те, що підвищення зарплат вчителям, яке обіцяли провести в 2021 році, перенесли на 2022 рік. За їхніми розрахунками, у 2021 році необхідно додатково мінімум 50 мільярдів гривень на реалізацію постанови Уряду від 10 липня 2019 року №822.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Дали якусь таблетку і пішли": під Херсоном померла породілля з дитиною, відкрито кримінальну справу

Подвійна трагедія сталась на Херсонщині - у селищі Нижні Сірогози через медиків, як вважають родичі, померла породілля і її новонароджена донечка. 36-річна породілля померла під час пологів. Її новонароджену дитину також врятувати не вдалося. Родичі жінки запевняють, що у неї не було ніяких патологій, а народжувала вона вже втретє.

Останнє попередження? Над нашою планетою промчав метеорит, від якого загорілась земля

У Мексиці увечері 6 жовтня пролетів яскравий метеорит. Жителі північно-східної частини країни спостерігали красиве і страшне видовище - нічне небо освітила зелена вогняна куля. Повідомлення надійшли з усього північного штату Нуево-Леон після того, як метеорит пролетів по небу приблизно о 22:14 за місцевим часом.

Тауер заговорить українською: Олена Зеленська поділилася важливою подією

Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська відвідала Лондонський Тауер у Великобританії. Про це Зеленська написала у своєму Instagram, надавши фотозвіт про візит.

Олена Зеленська, фото Instagram
Олена Зеленська, фото Instagram