На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 9 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Природа не терпить самотності. (Цицерон)

9 жовтня

💌 Сьогодні прекрасний час для спілкування з природою, відпочинку, корисно багато спати і не бачити снів. Сьогодні слід займатися земними справами, спілкуватися, але не починати нові справи. Не можна вдаватися до зневіри.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

🚑 Хвороба, що виникла в цей день, може бути затяжною і перейти в хронічну форму.

🍀 Буря, грім - до неприємностей. Знайти предмети з жовтого металу - знак прояснення заплутаних ситуацій. Протікає кран, капає вода - означає збиток, матеріальні проблеми.

🛏 Краще не бачити снів в цей день. Якщо снів багато - ви перебуваєте на помилковому шляху і дуже далекі від істини.

🍽 В цей день рекомендується їсти продукти, багаті кислотою. Їжа повинна бути легкою, повітряної, з тонким приємним запахом.

👗 👠 Віддайте перевагу "стерті", сірі тони. Не рекомендується яскраве і строкате, поєднання чорного і білого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.