На сторінці астрологічного інституту Павла Глоби в соцмережі Instagram опублікували прогноз на сьогодні, 10 жовтня. Дізнайтеся, до чого готується в цей день, від чого краще відмовитися, і що надіти.

Читайте Знай в Google News!

Справи совісті не вирішуються більшістю голосів. (Махатма Ганді)

10 жовтня

💌 Це день совісті, строгості і випробувань, призначений для важкої і серйозної роботи. Сприятливий будь-який ручна праця, корисно займатися рукоділлям.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

🚑 Постарайтеся уникати травм, їх наслідки будуть негативними.

🍀 Всі прикмети пов'язані з дрібницями. Впали сережки - знак втрат. Порізи і садна – знак неприємностей. Облитися водою або потрапити під дощ – знак отримання захисту.

🛏 Добре в цей день взагалі не бачити снів. Хороший сон - бачити себе під дощем - знак очищення. Всі сни виконуються протягом року або декількох років.

🍽 Корисні: хліб, коржі, сир, солоний сир з горіхами, молоко і бринза. Не рекомендується алкоголь.

👗 👠 Сприятливі червоний і чорний кольори, а також отруйний жовто-зелений колір. Відмовтеся від сірих, коричневих і фіолетових тонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Глоба дав застереження для всіх знаків Зодіаку - гарний час для навчання, але небажане для будь-яких сновидінь.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що астролог Глоба попередив знаки Зодіаку про вирішальний день.

Також портал "Знай.ua" писав, що Глоба показав, як зірки вплинуть на всі знаки зодіаку.