Комунальні платіжки, скріншот: YouTube
Комунальні платіжки, скріншот: YouTube

Комунальні муки тривають: українців притиснули новими платіжками за газ і тепло

За вікном вже екватор жовтня, опалювальний сезон близько. З початком старту подачі централізованого опалення значно збільшаться тарифи на оплату газу і теплоенергії. Аналітики заявили, що вже на початку листопада українцям прийдуть платіжки з зовсім іншою підсумковою цифрою, оскільки доведеться заплатити за теплоенергію після початку опалювального сезону.

Міська вулиця, фото: Знай.иа
Міська вулиця, фото: Знай.иа

Додатковий вихідний наступного тижня: коли і що українці святкуватимуть у жовтні

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В Україні в середу, 14 жовтня буде вихідний день у зв'язку з державним святом, Днем захисника України, а також Днем Українського козацтва. Крім того, у вівторок, 13 жовтня, передсвятковий робочий день має бути скороченим на одну годину.

Білборд, скріншот: YouTube
Білборд, скріншот: YouTube

Жодних тостів: ЦВК може заборонити українським партіям "мелодійні гасла"

Центральна виборча комісія України, після новин про те, що 71 з 281 працівників зараз перебувають на лікарняному, і у 34 з них — коронавірус, заявила про намір упорядкувати вимоги до назв партій. Справа в тому, що комусь у ЦВК не подобаються назви і гасла, які схожі на тост.

Сергій Шкарлет, скрін з відео
Сергій Шкарлет, скрін з відео

Дистанційне навчання повертається? У Зеленського "обрадували" батьків - "Прошу, як батько"

Виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет попросив організувати на наступні два тижні віддалене навчання для школярів через зростання захворюваності на китайський коронавірус COVID-19. Звернення опубліковано в офіційному каналі Шкарлета в Telegram.

Слуги народу, фото скріншот з facebook
Слуги народу, фото скріншот з facebook

Слуги народу заощадили на бульбуляторах: чмадили траву з пляшки "Моршинської"

Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від "Слуги народу" номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня — школи, садочки, лікарні.