Уряд закриває пенсіонерів вдома через нову хвилю китайського вірусу: "Так само, як і навесні..."

З сусідньої Польщі прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що уряд через зростання нових випадків захворювання на коронавірус вирішило піти на нові обмеження. Польща вводить так звані години для людей похилого віку, щоб зменшити ризик їх інфікування.

Карантин вихідного дня, фото - znaj.ua
Карантин вихідного дня, фото - znaj.ua

Україна може піти на жорсткий карантин: озвучено головні заборони - "більше трьох не збиратися"

Український уряд готується до того, щоб з наступного тижня, з 12 жовтня, посилити карантин. Аргументують дані плани тим, що в країні різко погіршуються показники по зараження на коронавірусну інфекцію covid-19. Відомо, що вже було затверджено кілька заходів.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Аліна Гросу після розлучення зайшла на територію Тіни Кароль – "Балан, море емоцій і почуттів"

Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка нещодавно приголомшила новиною про розлучення з чоловіком Олександром Комковим, з яким не прожила і року, часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Так, нещодавно зіркова красуня показала кілька дивовижних кадрів зі знімального майданчика, на яких з'явилася в абсолютно новому іміджі – вона змінилася до невпізнання.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/

Місцеві вибори-2020: як не "профукати" свій вибір, інструкція з голосування

Як правильно проголосувати на місцевих виборах? Це питання зараз турбує, мабуть, мало не кожного соціально активного українця, який готується віддати свій голос за кандидатів на місцевих виборах-2020.

Центральна виборча комісія затвердила порядок заповнення бюлетеня на місцевих виборах 2020 року. Так, як же правильно заповнити бюлетень 25 жовтня, щоб ваш голос зарахувався?

Місцеві вибори в Україні, фото: кадр з відео
Місцеві вибори в Україні, фото: кадр з відео

Олександр Пономарьов пригадав свої дикі витівки, тепер соромно: "Голкою дірочку, щоб цвиркати"

Український співак, народний артист Олександр Пономарьов співає, здається, стільки, скільки існує український шоу-бізнес. Зараз йому 47 років, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок. Однак у юні роки Пономарьов не відмовлялвся побешкетувати. А тепер, коли пройшли роки, артист зізнався, як косячив у школі і за що йому соромно перед своїм класним керівником.

Пономарьов, фото facebook
Пономарьов, фото facebook