В Україні ретельно перевіряється дотримання карантинних обмежень через спалах коронавірсу. Маски, антисептики, дотримання дистанції - три кити, на яких тримається ситуація з Covid-19 в Україні. Так, за недотримання карантину планують підвищити штрафи для підприємців. Йдеться про стягнення від 31 до 51 тис.гривень за одне порушення.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив "Громадському радіо" народний депутат від "Слуги народу", голова Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький.

Нардеп зауважив, що до Верховної Ради під час наступної сесії внесуть відповідний законопроект.

Зеленський на каві у Хмельницькому, фото:president.gov.ua
Зеленський на каві у Хмельницькому, фото:president.gov.ua

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Якщо, наприклад, це торговий центр, то охорона не повинна пускати людей без маски. Деякі заклади не дотримуються обмежень, позакривати ми їх не можемо, це неправильно, економіка не витримає ще одного локдауну", – пояснив голова комітету.

Зеленський на каві у Хмельницькому, фото:president.gov.ua
Зеленський на каві у Хмельницькому, фото:president.gov.ua

Радуцький додав, що на нараді у президента підготували відповідний законопроект, який вже пройшов узгодження в комітеті. Він також зазначив, що основною метою наради було зменшення кількості хворих і не допустити ситуацію, при якій країна повернеться до локдауну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні скажений Шумахер встановив рекорд з перевищення швидкості: деякі літаки при зльоті так не розганяються.

Знай.ua писав, у "Слузі народу" збираються легалізувати самогоноваріння.