Українцям доводиться витрачати шалені гроші на лікування, держава не може допомогти: від 2 до 15 тисяч

Лікування китайського вірусу обходиться українцям в шалені гроші.
Попри те, що лікування коронавірусу в умовах стаціонару є безкоштовним, в соціальних мережах люди все частіше скаржаться, що лікування covid-19 обходиться їм дуже дорого і багато доводиться оплачувати з власної кишені.

Українцям заборонять виїжджати закордон і керувати авто: кому світять тимчасові обмеження

У разі ухилення від сплати аліментів до боржника застосовують тимчасові обмеження, серед яких виїзд закордон і керування авто.

Аліменти, фото pxhere
Аліменти, фото pxhere
Аліменти

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Немає ані грошей, ані місця: Україну накрила чорна хвиля безробіття, ситуація погіршується

Станом на понеділок, 12 жовтня, в країні офіційно зареєстровано 427 тисяч безробітних. Даний показник на 159 тисяч (на 59%) перевищує дані за аналогічний період 2019 року. Так, з початку карантину, тобто з 12 березня, по 9 жовтня статус безробітного отримали 525 тисячі осіб — цей показник оцінюють, як на 53% вище, ніж за такий же період минулого року.

Безробіття, фото Знай.ua
Безробіття, фото Знай.ua

Це століття може бути для нас останнім, в ООН більше не в змозі приховати

Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй (ООН) заявив, що XXI століття може стати останнім для людей на планеті Земля. На такий тривожний прогноз наштовхують дані про глобальне потепління.

Глобальне потепління, фото: gettyimages
Глобальне потепління, фото: gettyimages

Летить, немов астероїд: втрачена в 60-х місячна ракета різко повертається на Землю

Ще у вересні цього року вчені-астрономи з усього світу в один голос говорили, що до Землі летить астероїд - 2020 SO. Американські фахівці з NASA впевнені, що це не астероїд, а частина американської ракети, яку використовували в місії з вивчення Місяця 54 роки тому.

Посадковий модуль місії "Аполлон", фото: gettyimages
Посадковий модуль місії "Аполлон", фото: gettyimages