Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести четвер, 15 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Пророцтва Глоби, фото - Today.ua
Пророцтва Глоби, фото - Today.ua

"Наше знання - накопичена думка і досвід незліченних умів. (Р. Емерсон). 15 жовтня - це день веселощів, радості, гумору і сміху, гарний час для роботи з інформацією, плідного спілкування. Слід вести активний спосіб життя, багато працювати, добре садити всі корисні рослини і сіяти добрі думки. Хвороби цього дня серйозні і для їх лікування потрібно включення всіх внутрішніх резервів організму. Чхнути вранці після сну - знак того, що день буде радісним і вдалим. Якщо ви випадково почули своє ім'я або знайшли шкіряний предмет - це знак допомоги. Порвати одяг або втратити гудзик - це знак втрати захисту. Якщо ви чуєте уві сні голоси, то цей сон віщий. Жодні символічні сни в розрахунок не приймаються, інформація сну трактується прямо. Корисні овочі, овочеві супи і салати, заправлені рослинним маслом. Капуста - їжа цього дня, рекомендуються будь-які страви з неї. Можна пити сухе біле вино і ячмінне пиво. Не рекомендується м'ясо. Сприятливі золотистий, світло-бузковий, жовтий кольори, строкаті і яскраві тони. Відмовтеся від темних тонів, коричневого і зеленого кольору.", - пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Йде другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гроші самі будуть плисти: відомий астролог назвав знаки Зодіаку, які зловлять удачу за хвіст вже цього тижня.

Як повідомляв Знай.uа, життя царя Осіріса та Ісуса Христа: ідеальні збіги в біографії, над яким вчені ламають голову десятки років.

Знай.uа писав, антигороскоп про кожному знаку Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.