Українцям окреслили способи оформлення субсидії: були внесені корективи

Заступник директора Департаменту соціальної політики Київської міськдержадміністрації Максим Бученко поділився інформацією про необхідні документи для оформлення субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.

Блогер ударами понівечив обличчя дівчини в прямому ефірі: "Місиво із заліза і шматків шкіри"

Білоруський блогер Андрій Бурим, більш відомий під псевдонімом Mellstroy, побив російську модель Олену Єфремову під час одного зі своїх стрімів. Бурим записував стрім на вечірці, де грубо спілкувався з дівчатами, обговорюючи їх зовнішність і поведінку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот з відео
скріншот з відео

Популярний в Україні курорт завалило снігом: "Справжній зимовий"

У понеділок, 19 жовтня, з самого ранку популярний гірськолижний курорт Драгобрат в українських Карпатах засипає снігом. Відео в соціальній мережі Facebook опублікував користувач Василь Молдавчук. За його словами, сніг йшов і вночі, і насипало його близько 5-7 сантиметрів.

сніг у Драгобраті, фото з Facebook
сніг у Драгобраті, фото з Facebook

Україна воює з Росією не лише за Донбас - хочуть забрати ще й наш борщ

У Twitter-акаунті Russia, пов'язаному з Міністерством закордонних справ Російської Федерації, ще рік тому з'явилося повідомлення про борщ, як про "один з улюблених і відомих страв російської кухні". Це викликало неймовірний шквал критики з боку України і закордонних країн, оскільки навіть британське видання BBC назвало пропагандою воєнного часу безглузді потуги Кремля.

Коханка Путіна Кабаєва крутила романи з одруженими, поповзли чутки про дітей

Аліна Кабаєва, російська спортсменка зі світовим ім'ям, п'ятикратна Чемпіонка Європи з художньої гімнастики, завжди приховувала подробиці свого особистого життя, проте дещо журналістам вдалося дізнатися. Відомо, що її батьки також професійні спортсмени. Кабаєва росіянка та узбечка по крові.