Українці в січні традиційно відзначатимуть Новий рік і Різдво. Спеціально до цих свят уряд підготував додаткові вихідні дні. На українців очікують тривалі вихідні в період з 1 по 3 січня і з 7 по 10 2021 року включно.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки офіційним даним українського уряду.

Новий рік у Києві, фото КМДА
Новий рік у Києві, фото КМДА

Так, переддень Нового року, 31 грудня, в 2020 році випадає на четвер — цей день в країні буде робочим, але час роботи рекомендують скоротити на 1 годину. Новий рік, 1 січня 2021 року, випадає на п'ятницю. Це державне свято і офіційний вихідний день. Дні 2 і 3 січня припадають на суботу та неділю, тому виходити на роботу потрібно буде в понеділок, 4 січня.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На Різдво Христове в 2021 році також передбачені додаткові вихідні. Свято, яке завжди відзначається 7 січня, випадає на четвер і буде традиційно вихідним днем. П'ятниця, 8 січня, також буде не робочою. Однак її доведеться відпрацювати в суботу, 16 січня. Таким чином, в січні 2021 року в Україні буде офіційно 12 вихідних і 19 робочих днів.

Варто також нагадати нашим читачам, що вже в найближчі вихідні з суботи на неділю, 25 жовтня, в українців з'явитися можливість поспати зайву годинку з суботи на неділю. Стрілки потрібно буде повернути на годину назад рівно о 4:00. На щастя, сучасні телефони та комп'ютери, як правило, роблять це замість своїх користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українцям позначили способи оформлення субсидії: було внесено корективи.

Як повідомляв Знай.uа, як оформити субсидію в Києві - у Кличка назвали три способи.

Знай.uа писав, в Україні зростуть пенсії, але не для всіх: у Мінфіні назвали точні суми і категорії осіб.