"Слуга народу" заборонила приводити дітей на місцеві вибори 25 жовтня

Народна депутатка, заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук розповіла українцям, як проходитимуть місцеві вибори 25 жовтня, а також відповіла на найпопулярніші питання про голосування.

Євгенія Кравчук, скріншот з відео
Євгенія Кравчук, скріншот з відео

"П'ять років мене і дітей б'ють": головреда відомого укрЗМІ звинувачують в огидних злочинах

Киянка Яна Довгань поділилася кричущою історією розбірок зі своїм колишнім чоловіком, шеф-редактором Delo.ua Денисом Ялухіним, які тривають вже не один рік.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

домашнє насильство, фото Pxhere
домашнє насильство, фото Pxhere

Копачі бурштину розграбували Україну і страх втратили: хизуються злочином в Instagram

Про проблему Копачів бурштин у Рівненській та Житомирській області відомо вже дуже давно, але останні 3 роки цій проблемі надається особливий розголос. Люди незаконно видобувають бурштин, знищуючи тим самим природу регіону.

Фото з Instagram незаконних видобувачів бурштину
Фото з Instagram незаконних видобувачів бурштину

Жебрак-ветеран "війни за честь" отримає від депутата... грамоту: "Українці люблять мертвих"

Вчора, 20 грудня, Україну сколихнула гучна справа із забороною книги про відомого українського письменника і дисидента Василя Стуса. Тираж був заборонений після позову Віктора Медведчука, чия честь нібито порушена публікацією інформації, яка міститься в книзі.

Микола Матусевич, архівне фото
Микола Матусевич, архівне фото

Маленький українець благає про допомогу: батьки хочуть замкнути небажану дитину в психлікарні

Моторошна і трагічна історія відбувається зі звичайним українським підлітком. Домашнє насильство і приниження з боку родичів змусили 15-річного Арсенія звернутися в UNICEF – організацію ООН з прав дітей. Арсеній опублікував у Facebook довгий пост, що описує його трагічну історію.

Арсеній, скріншот з відео
Арсеній, скріншот з відео