Фігурантка скандалу про "корабельну сосну" і "робочу бабу" Тетяна Домбровська, яка балотується на посаду мера Миколаєва від "Слуги народу", зустрілась із Зеленським. Це саме побачивши її президент мав "підстрибнути й викурити всі айкоси". Так, принаймні, стверджував Олександр Корнієнко у відомій розмові з Давидом Арахамією. Однак, насправді зустріч відбулась за більш спокійних обставин. А от про айкоси нічого не відомо.

Але про все по черзі.

Кандидат на пост мера Миколаєва від партії "Слуга народу" Тетяна Домбровська в рамках робочої поїздки до Києва разом з главою фракції "Слуга народу" Давидом Арахамія взяла участь в нараді з президентом України Володимиром Зеленським. Про це вона повідомила на своїй сторінці Facebook.

"Обговорили національний проєкт «Велике будівництво»; перспективи реалізації в 2021 році в тому числі в Миколаєві та Миколаївській області; обговорили звіт щодо відремонтованих шкіл і дитячих садків, доріг державного значення та спортивних майданчиків, приймальних відділень лікарень; обговорили плани на 2021 рік, з модернізації навчальних закладів, лікарень, а також будівель культурної сфери", - написала Домбровська.

Кандидат в мери Миколаєва також похвалилась "маленькою перемогою" - Домбровська розповіла президенту про результат будівництва даху Палацу спорту "Трудові резерви".

"Мені також вдалося поділитися з Володимиром Олександровичем нашою маленькою перемогою - результатами ремонту даху Палацу спорту" Трудові резерви", адже під час його візиту до Миколаєва, Президент сам бачив жалюгідний стан даху та висловив хвилювання, що діти залишаться без занять в секціях. Домовилися надалі приділяти більше уваги таким проєктам", - додала вона.

За словами Домбровської, поїздка в Київ видалася ефективною, попри вирішальні вихідні, що попереду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Финалом вчерашней поездки в Киев стал визит в Офис Президента. Вместе с главой фракции «Слуга народа» в ВР Украины...

Geplaatst door Тетяна Домбровська op Woensdag 21 oktober 2020

Нагадаємо, скандал довкола Тетяни Домбровської спалахнув у червні через висловлювання голови партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка.

Під час пресконференції в Миколаєві Олександр Корнієнко і Давид Арахамія не помітили увімкнених біля них мікрофонів та обговорили свою колегу – нардепку Ірину Аллахвердієву як імовірну кандидатку на посаду міського голови Миколаєва. Корнієнко запевнив Арахамію, що Аллахвердієва – енергійна і працює "як корабельна сосна". Тому президенту така жінка сподобається - побачивши її Зеленський викурить всі айкоси, підскочить і скаже: "Так! Так!".

Згодом Олександр Корнієнко записав відеозвернення, де заявив, що обговорював не Ірину Аллахвердієву, а депутатку Миколаївської міської ради Тетяну Домбровську. Пізніше ж вибачився перед обома жінками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "баба робоча, як корабельна сосна": як "слуги народу" відбирають кандидаток на місцеві вибори

Як повідомляв портал Знай.ua, Стефанчук виправдав Корнієнка за "корабельні сосни"

Також Знай.ua писав, як українці відреагували на висунення Ірини Верещук в мери Києва